Eerste bewoners Centro Meta ontvingen sleutel

15 april jongstleden ontvingen de eerste bewoners van Centro Meta de sleutel van hun nieuwe woning.

15 april jongstleden ontvingen de eerste bewoners van Centro Meta de sleutel van hun nieuwe woning. Ook worden de eerste woningen opgeleverd met een woonklaarpakket. Dit pakket bestaat uit: vloerafwerking, wandafwerking, keukeninrichting, tuininrichting en schilderwerk.

Wethouder Tim Weijers van Burgerbelangen Kerkrade heette namens de gemeente Kerkrade de nieuwe bewoners van harte welkom in onze bruisende stad: 'We hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen en mooie herinneringen zullen maken.'

Centro Meta is een groot nieuwbouwproject in het centrum, aan de Marktstraat - Einderstraat. Het project bestaat uit een mix van een appartementencomplex, levensloopbestendige woningen en stadswoningen. Natuurlijk wordt er ook ruimte gemaakt voor voldoende groen, waardoor de woonlocatie nog aantrekkelijker wordt.

Bron: kerkrade.nl

Laatste blogposts

Tijdens het landelijk vakcongres van Netwerk Citymarketing Nederland in Tilburg werd afgelopen 6 juni bekend gemaakt wie de trofee zou winnen.

Woningen hoek Zonstraat en Clausstraat

Vrijdag 26 april werden de twee eengezinswoningen op de hoek van de Zonstraat en Clausstraat feestelijk opgeleverd.

Nieuwbouw in Kerkrade

De gemeente Kerkrade werkt aan een ambitieus woonoffensief, met als doel; kwalitatief hoogstaande woningen bouwen en de leefbaarheid vergroten.