Gemeente Kerkrade op koers voor de terugkeer van volwaardig voortgezet onderwijs

Geweldig nieuws! Gemeente Kerkrade op koers voor de terugkeer van volwaardig voortgezet onderwijs.

Geweldig nieuws! Gemeente Kerkrade op koers voor de terugkeer van volwaardig voortgezet onderwijs.
“Wethouder Jo Schlangen spreekt van geweldig nieuws. "Ik zie vol vertrouwen het besluit tegemoet." Nog voor de minister het definitieve besluit neemt gaat de gemeente verder met het treffen van voorbereidingen. "Denk bijvoorbeeld aan de huisvesting van de hoofdlocatie en de haltes in de stad, het samenstellen van het onderwijsteam," zegt wethouder Schlangen. "Maar ook de organisatie van open dagen en nieuwe ‘Beleef wat je leert routes’ gaan van start. Op die manier informeren wij de ouders en krijgen de leerlingen al een voorproefje.”

Laatste blogposts

Burgerbelangen Kerkrade heeft onlangs aan de gemeente Kerkrade gevraagd om een onderzoek te doen naar een innovatief systeem genaamd de Cesar warmte-accu.

Meer parkeerplekken en groen op Rodaboulevard

Burgerbelangen Kerkrade: meer parkeerplekken en groen op Rodaboulevard! Onlangs heeft raadslid Jean Ritterbeeks namens Burgerbelangen Kerkrade vragen gesteld over de parkeersituatie rondom het Roda JC stadion.

Speeltuin bezoek Kerkrade

Burgerbelangen Kerkrade was vandaag weer aanwezig bij de opening van de speeltuinen in alle wijken, waarbij de vrijwilligers traditioneel met een vlaai bedankt werden!